Har fortsatt testat mig fram med svartvitt. Denna gång en bild på Kevin. Jag tog bort stjärnorna på filten han sitter på för att inte dra bort uppmärksamheten från honom. Jag är väl rätt nöjd faktiskt, inte 100%, but still! :)
 
Yttersjö, 2016. | Nikon D700, Nikkor AF 50/F1.8D.
 
Svartvitt/Färg - Vilken föredrar du?
Slängde ihop en video av det jag filmade hos Therese. Som sagt, väldigt ringrostig på filmandet (och redigering överlag) och nästa gång jag filmar ska jag göra det med stativ. När jag satt och valde mellan klipp slet jag verkligen mig i håret för oj vad jag är ostadig... Men det här var ju mest för skojskull så det gör ju inte så mycket egentligen. :)
 
Igår var jag hos min vän Therese och vi hade väldigt trevligt! Vi har pratat om att filma hennes hästar så vi tänkte köra nån testrunda av något slag då jag är väldigt ringrostig på filmandet. Hon har även jobbat med ett eget träns som hon designat och gjort själv, superduktig! Här nedan är Puntiagudo CEN, "Pippin", i det tränset. :)
Jag tror nog att jag är sist på bollen med att fota hästar i stallöppningen för att få den där svarta bakgrunden... Nå ja, vad är en bal på slottet?
 
Sangre Real Nordica, 2017. | Nikon D700, Nikkor 80-200mm F/2.8 AF ED.
 
Thereses instagram: @srnordica