För nån vecka sen var jag hos Therese och fotade hennes hästar, igen ;) Alltid så trevligt att få hänga hos henne, snacka och fota lite. :) När jag kom hem från henne så laddade jag in bilderna i datorn och nästa gång jag satte mig vid den för att redigera några av dagens bilder så hittade jag inte mappen någonstans! Den var spårlöst försvunnen med alla bilder i. I kameran fanns inte bilderna heller kvar så där satt jag helt utan bilder... Som tur var hade vi fört över bilderna till Therses dator innan jag for hemåt så dom finns tack och lov kvar. Hon skickade några bilder till mig så jag hade nåt att sysselsätta mig med i alla fall, men nästa gång jag är där ska jag försöka att komma ihåg att ta med mig ett USB så jag kan få alla bilder. :)
 
Här har ni några bilder från den dagen.

 
Sangre Real Nordica, 2017. | Nikon D700, Nikkor 80-200mm F/2.8 AF ED.

17 april 2017

Vårbebisar

FOTO - Djur

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, så himla söta!Shiregården, 2017. | Nikon D700, Nikkor 80-200mm F/2.8 AF ED.
I fredags var jag och Julia till Shiregården och fotade lite. Från början var det soligt och varmt, men sen kom aprilvädret igång och bjöd på allt från strålande sol till "snöstorm" haha :) Men många bra bilder blev det i alla fall!
 
Här är några bilder på Drum Drum och Philipp från den dagen. Vi fotade även deras tre föl, kommer lägga upp mer på dom senare. :)
 
 
 
 
Vänster, Drum Drum. | Höger, Philipp.
 
Shiregården, 2017. | Nikon D700, Nikkor 80-200mm F/2.8 AF ED.